Uitreiking IVI Award


Uitreiking IVI award

De IVI Award wordt uitgereikt tijdens het KNVI congres in Nieuwegein op 12 november 2015. Het KNVI Congres is bij uitstek de plaats voor de uitreiking van de IVI Award: hét jaarlijkse evenement met beurs en congres voor alle informatieprofessionals in Nederland.

De IVI award uitreiking vind plaats in track 5, getiteld de Smokkelaarsroute, die begint om 14.15 uur. Het programma voor de uitreiking is als volgt:

Uitreiking cheque aan de winnaar IVI award 2014, het BHIC

De winnaar was…

Om 14.15 uur horen we in track T5-3 van de winnaar van 2014, wat het winnen van de IVI award heeft betekent en uiteindelijk voor hen heeft opgeleverd. In 2014 won het Brabants Historisch Informatiecentrum (BHIC) de IVI award met de website Het geheugen van Brabant. René Bastiaanse van het BHIC vertelt hierover.

De winnaar 2015 is…

Aansluitend op de presentatie van René Bastiaanse van het BHIC wordt in track T5-4 de winnaar van de IVI award 2015 bekend gemaakt. De juryvoorzitter van de IVI award, Bas Saveijne, zal een toelichting geven op de genomineerden en de keuze van de uiteindelijke winnaar. Die ontvangt de IVI award en de cheque ter waarde van € 15.000,=, beschikbaar gesteld door de partners van de IVI award. Door de mediapartner van de IVI award, het vakblad Informatieprofessional, zal een interview met de winnaar worden afgenomen.